Σεισμοσ Μυτιληνη : Isxyros Seismos 5 Rixter Anoixta Ths Mytilhnhs Ellada Iefimerida Gr : Trash ατάκα από μακρυπούλια στο ρουκ ζουκ:

Σεισμοσ Μυτιληνη : Isxyros Seismos 5 Rixter Anoixta Ths Mytilhnhs Ellada Iefimerida Gr : Trash ατάκα από μακρυπούλια στο ρουκ ζουκ:. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου. Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους.

«σου αρέσει να έχεις κάτι να παίζεις στο στόμα. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους.

Seismos 4 2 Rixter Sth Lesbo Ta 3hmerwmata Ellada Iefimerida Gr
Seismos 4 2 Rixter Sth Lesbo Ta 3hmerwmata Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Ταρακουνήθηκε για τα καλά η μυτιλήνη από το σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε μεταξύ σαμοθράκης και λήμνου. Δείτε όλες τις εξελίξεις από όλα τα sport σήμερα μέσα από το online portal sdna.gr. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων.

Καλώς ήρθατε στο «ν», στη νο1 ηλεκτρονική εφημερίδα της λέσβου ραδιόφωνο στους 99 στα fm και online live εκπομπές και.

Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. «σου αρέσει να έχεις κάτι να παίζεις στο στόμα. Μυτιληνη ταχύτητα ανέμου (μποφόρ) μποφόρ 13 απρ 14. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μυτιληνη σεισμοσ από το pagenews.gr. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. To μέγεθος της σεισμικής δόνησης είναι 3,9 ρίχτερ. Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου.

Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Μυτιληνη ταχύτητα ανέμου (μποφόρ) μποφόρ 13 απρ 14. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια.

Neos Isxyros Seismos Sth Mytilhnh Fnews Fnews
Neos Isxyros Seismos Sth Mytilhnh Fnews Fnews from www.f-news.gr
Αθλητικές ειδήσεις & τα τελευταία αθλητικά νέα βρίσκονται τώρα εδώ. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: .μύκονος μυτιλήνη νάξος ναύπλιο ξάνθη πάτμος πάτρα πειραιάς περιστέρι πρέβεζα ρόδος σαλαμίνα σαντορίνη σέριφος σέρρες σίκινος σίφνος σκιάθος σκύρος σπάρτη σπέτσες σύμη σύρος. Ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε ανησυχία λίγο μετά τα μεσάνυχτα με επίκεντρο την περιοχή που δίνει σεισμούς τις. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. «σου αρέσει να έχεις κάτι να παίζεις στο στόμα.

Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί.

Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Αθλητικές ειδήσεις & τα τελευταία αθλητικά νέα βρίσκονται τώρα εδώ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Posts about σεισμοσ μυτιληνη written by cassandra. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Trash ατάκα από μακρυπούλια στο ρουκ ζουκ: Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 67χλμ β/δ της μυτιλήνης, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μυτιληνη σεισμοσ από το pagenews.gr.

Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις από όλα τα sport σήμερα μέσα από το online portal sdna.gr. «σου αρέσει να έχεις κάτι να παίζεις στο στόμα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου.

Seismos Twra Sth Mytilhnh Pressing Gr
Seismos Twra Sth Mytilhnh Pressing Gr from www.pressing.gr
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 67χλμ β/δ της μυτιλήνης, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Posts about σεισμοσ μυτιληνη written by cassandra. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Αθλητικές ειδήσεις & τα τελευταία αθλητικά νέα βρίσκονται τώρα εδώ. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Trash ατάκα από μακρυπούλια στο ρουκ ζουκ: Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη.

Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς.

Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Αιγιο , μεσανυχτα , σεισμοσ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη μυτιλήνη στις 20:57 σήμερα 23 οκτωβρίου. .μύκονος μυτιλήνη νάξος ναύπλιο ξάνθη πάτμος πάτρα πειραιάς περιστέρι πρέβεζα ρόδος σαλαμίνα σαντορίνη σέριφος σέρρες σίκινος σίφνος σκιάθος σκύρος σπάρτη σπέτσες σύμη σύρος. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Δείτε όλες τις εξελίξεις από όλα τα sport σήμερα μέσα από το online portal sdna.gr. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Ταρακουνήθηκε για τα καλά η μυτιλήνη από το σεισμό των 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε μεταξύ σαμοθράκης και λήμνου. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. Ισχυρός σεισμός τώρα στην μυτιλήνη.

Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο σεισμοσ. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook