Trabzonspor Antalyaspor : Trabzonspor Antalyaspor Mac Ozeti Haberler Haberleri Son Dakika Gelismeleri : Antalyaspor ise sahasında kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Trabzonspor Antalyaspor : Trabzonspor Antalyaspor Mac Ozeti Haberler Haberleri Son Dakika Gelismeleri : Antalyaspor ise sahasında kasımpaşa'yı ağırlayacak.. Antalyaspor ise sahasında kasımpaşa'yı ağırlayacak. Antalyaspor ise 35 puanla 7. 66 yekta kurtuluş (fraport tav antalyaspor), dk. Trabzonspor ile antalyaspor , medical park stadı'nda karşılaştı. Dakikalarda burak yılmaz ile 58.

Spor toto süper lig 14. Dakikalarda burak yılmaz ile 58. Bir pozisyonda, trabzonsporlu futbolcu olcay şahan (solda) rakibi oliveira ile mücadele etti. Trabzonspor 06.07.2020, 10:06 06.07.2020, 10:31. Spor toto süper lig'in 27.

Elxfpsfmc63 Gm
Elxfpsfmc63 Gm from www.gaste24.com
Trabzonspor antalyaspor kaç kaç bitti, trabzonspor antalyaspor özet izle, ts antalya maçı skor, ts antalya geniş özeti. Haftasında trabzonspor kendi sahasında antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Hafta açılış maçında trabzonspor, medical park stadyumu'nda antalyaspor'u ağırladı. Trabzonspor ile antalyaspor süper lig'de 47. Spor toto süper lig'in 27. Milli ara sona erdi, 27. Spor toto süper lig'in 14. Antalyaspor ise puanını 12'ye çıkardı.

Spor toto süper lig'in 33.

Spor toto süper lig 27. Haftasında trabzonspor evinde antalyaspor'u ağırlayacak. Spor toto süper lig'in 33. Haftasında trabzonspor ile antalyaspor, medical park stadı'nda karşılaştı. 15 ve 43 (penaltılardan) sosa (trabzonspor). 04 aralık 2017 pazartesi saat: Antalyaspor ise puanını 12'ye çıkardı. Spor toto süper lig'in 28. Antalyaspor ise sahasında kasımpaşa'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde trabzonspor 61 puanla 2. Bu sonuçla trabzonspor puanını 62'ye, antalyaspor ise 38'e yükseltti. Antalyaspor ise 35 puanla 7. Trabzonspor'un galibiyet serisi 3 maça çıkarken yenilmezlik serisi ise 5 maç oldu.

Milli ara sona erdi, 27. Antalyaspor'un hem teknik direktörü, hem hem oyuncusu olan samuel eto'o, trabzonspor maçı öncesi avni aker'de takıma son taktikleri böyle verdi. Antalyaspor ise 35 puanda kaldı. Haftasında trabzonspor ile antalyaspor, medical park stadı'nda karşılaştı. Bu sonucun ardından trabzonspor 11 puanda kaldı.

9kqmucc M2jhsm
9kqmucc M2jhsm from www.wettbasis.com
Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşılaştı. Trabzonspor 06.07.2020, 10:06 06.07.2020, 10:31. Haftasında trabzonspor evinde antalyaspor'u ağırlayacak. 8 temmuz 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan trabzonspor antalyaspor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Trabzonspor, bu sonucun ardından ligde puanını 22 yaparken, antalyaspor ise 13 puanda kaldı. Konuk takımın golleri ise 9'da penaltıdan ufuk akyol ve 66'da yekta kurtuluş'tan geldi. Ve son iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan trabzonspor , evinde antalyaspor 'u konuk etti. Spor toto süper lig'in 14.

Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşılaştı. Trabzonspor, bu sonucun ardından ligde puanını 22 yaparken, antalyaspor ise 13 puanda kaldı. Spor toto süper lig'in 14. 15 ve 43 (penaltılardan) sosa (trabzonspor). Bu sonucun ardından trabzonspor 11 puanda kaldı. Spor toto süper lig'in 27. Antalyaspor ise 35 puanda kaldı. Trabzonspor'un galibiyet serisi 3 maça çıkarken yenilmezlik serisi ise 5 maç oldu. Spor toto süper lig'in 28. Karşılaşma öncesinde trabzonspor 61 puanla 2. Dakikada penaltıdan jose sosa attı. Ve son iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan trabzonspor , evinde antalyaspor 'u konuk etti. Spor toto süper lig 14.

On sofascore livescore you can find all previous trabzonspor vs antalyaspor results sorted by their h2h matches. Antalyaspor ise sahasında kasımpaşa'yı ağırlayacak. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Antalyaspor ise puanını 12'ye çıkardı. Bir pozisyonda, trabzonsporlu futbolcu olcay şahan (solda) rakibi oliveira ile mücadele etti.

Ju6cve950ywp5m
Ju6cve950ywp5m from iaftm.tmgrup.com.tr
Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. 15 ve 43 (penaltılardan) sosa (trabzonspor). Hafta açılış maçında trabzonspor, medical park stadyumu'nda antalyaspor'u ağırladı. Trabzonspor antalyaspor maçı ile spor toto süper lig'de milli ara ve seçim arası sonrası heyecan kaldığı yerden 27. Trabzonspor'un galibiyet serisi 3 maça çıkarken yenilmezlik serisi ise 5 maç oldu. Spor toto süper lig'in 28. Haftanın açılış karşılaşması trabzonspor ile antalyaspor arasında oynandı. Bir pozisyonda, trabzonsporlu futbolcu olcay şahan (solda) rakibi oliveira ile mücadele etti.

Haftasında trabzonspor kendi sahasında antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Hafta maçlarında trabzonspor, bursaspor deplasmanına konuk olacak. Trabzonspor ile antalyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakem belli oldu. Spor toto süper lig'in 28. Spor toto süper lig'in 27. Dakikada penaltıdan jose sosa attı. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşılaştı. Spor toto süper lig'in 14. Antalyaspor'un ise 37 puanı göze çarpıyor. Konuk takımın golleri ise 9'da penaltıdan ufuk akyol ve 66'da yekta kurtuluş'tan geldi. Antalyaspor ise puanını 12'ye çıkardı. Antalyaspor ise sahasında kasımpaşa'yı ağırlayacak. Ve son iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan trabzonspor , evinde antalyaspor 'u konuk etti. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook